Translate

четвер, 10 травня 2018 р.

9 травня – День перемоги над фашизмом

       Чимало свят дарує нам весна. Та найбільш зворушливе для нас – величне свято Перемоги. 9 травня – свято свят. В цей день, до пам"ятника "Невідомому солдату", прийшли жителі с. Українка, щоб вшанувати пам"ять загиблих воїнів.
Картинки по запросу анімаційні картинки до дня перемоги

       9 травня 1945 року назавжди ввійшло в історію як День Перемоги у найбільшій і найкривавішій війні на нашій планеті. О 6 годині ранку про перемогу над гітлерівською Німеччиною сповістив по радіо диктор Юрій Левітан. Тому 9 травня вважається Днем Перемоги, хоча воєнні дії тривали ще не один місяць. Статус державного свята День Перемоги одержав тільки в 1965 р. До цього 9 травня було звичайним робочим днем, який офіційно не відзначали.
          Ми завжди пам'ятатимемо ціну, яку заплатили наші батьки і діди за сьогоднішній мир в Україні, за надану можливість наступним поколінням жити, народжувати і виховувати дітей. Будемо ж гідні ратного і трудового подвигу наших батьків. Зробимо все від нас залежне, щоб розквітав, ставав красивішим і заможнішим рідний край. Нехай земля радує щедрим колосом, а чисте, мирне небо - сонячними погожими днинами, рясним, своєчасним дощем.






Немає коментарів:

Дописати коментар